Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  15/02/2001
Data da última atualização:  12/07/2007
Autoria:  SCHUELTER, A. R.; CASALI, V. W. D.; CRUZ, C. D.; FINGER, F. L.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do; SHIMOYA, A.
Título:  Biometrical analysis of a mutant that increases shelf-life of tomato fruits.
Ano de publicação:  2001
Fonte/Imprenta:  Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 1, n. 1, p. 44-53, Mar. 2001.
Idioma:  Inglês
Português
Conteúdo:  The nature and the magnitude of the genetic effects of a mutation, denominated 'firme' involved in the shelf-life trait expression, were studied through the generation-means and the Griffing's approach. Plants of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) cv. 'Santa Clara', 'firme' mutant and the accesses BGH-6913, BGH-6914 and BGH6915 were crossed in a diallel cross, excluding reciprocals, and the F2 and backcrossed populations were obtained for the first two parents.
Palavras-Chave:  Analise de biometrica; Biometrics analysis; Firme; Genetic; Heranca; Inheritance; Mutant; Tomato.
Thesagro:  Genética; Lycopersicon Esculentum; Melhoramento; Mutação; Mutante; Tomate; Vida de Prateleira.
Thesaurus Nal:  breeding; mutation; shelf life; tomatoes.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAF17774 - 1ADDAP - --631.05C2001.00006
CNPH20632 - 1ADDAP - --631.53631.53
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  14/01/2014
Data da última atualização:  30/08/2021
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  MATOS, R. da S.; RODRIGUES, M. T.; BOMFIM, M. A. D.; SILVA, M. M. C da; FELISBERTO, N. R. de O.; SILVA, S. P. da.
Afiliação:  Rogério da Silva Matos, Instituto Federal Baiano - Valença, BA, Basil; Marcelo Teixeira Rodrigues, Universidade Federal de Viçosa (UFV) - Viçosa, MG, Brasil; MARCO AURELIO DELMONDES BOMFIM, CNPC; Márcia Maria Cândido da Silva, UFV - Viçosa, MG, Brasil; Nívea Regina de Oliveira Felisberto, Universidade Federal do Rio Grande do Norte - Natal, RN, Brasil; Simone Pedro da Silva, Universidade Estadual Paulista - Jaboticabal, SP, Brasil.
Título:  CLA in milk dairy goats.
Ano de publicação:  2013
Fonte/Imprenta:  In: ANNUAL MEETING BRAZILIAN SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 50., 2013, Campinas. The integration of knowledge in animal production: abstracts. Campinas: SBZ, 2013. Abstract 6HB4.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Ácido linoléico conjugado; Biohidrogenação.
Thesagro:  Ácido graxo; Ácido linoleico; Caprino; Leite de cabra.
Thesaurus NAL:  biohydrogenation; conjugated linoleic acid; dairy goats; Fatty acids; Goat milk; Linoleic acid.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/95231/1/rac-CLA-in-milk-dairy-goats.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPC27848 - 1UPCRA - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional